Rólam

Szia!

Hol is kezdjem? Oláh Éva vagyok. A Külkereskedelmi Főiskolán végeztem, közgazdászként. A szakmámban viszont soha nem dolgoztam, mindig is pr-es voltam.

Négy gyermeket nevelek. A nagyfiam, Dani 2007-ben, nagylányom, Zsófi 2008-ban, vegyespárosaim pedig, Luca és Bence 2013 nyarán születtek. Az ikrek 1 éves kora körül fogalmazódott meg bennem először, hogy jó lenne sokgyerekes tapasztalataimat megosztani másokkal. Egyrészt azért, mert így hasznosnak érzem magam, talán segítek másoknak, akik még bizonytalanok, tapasztalatlanok. Tudom, hogy nehéz kezdő anyukának lenni, különösen, ha mindjárt két csöppség is érkezik. Másrészt úgy érzem, így kevésbé vagyok elzárva a külvilágtól, hiszen emberekkel, embereknek kommunikálok. Ha visszajelzés is érkezik az külön öröm számomra.

Sokan kérdezik tőlem, hogyan tudok vidám és kiegyensúlyozott maradni a négy gyermek mellett egyedülálló anyaként. Eleinte nagyon nehéz volt, és nagyszülői, családi és baráti támasz nélkül talán rémálom lett volna. De rájöttem, hogy minden csak szervezés és szabályok kérdése.  Persze én is elakadok időnként, és nem hiszem, hogy csodákra vagyok képes. De igyekszem megteremteni a Családot. 

 

 

A szövegben emeld ki a fontos információt és híreket.